Davy Pootjes voor de F&H Racing Shop in het WK MX2

Na het slechte nieuws dat Mathys Boisrame tijdens een training in RedSand ten val is gekomen en hierbij een Handblessure heeft opgelopen, hebben we ook zeer positief nieuws uit het kamp van F&H Racing.

Davy Pootjes zal voor de F&H Racing shop uitkomen op Kawasaki in het wereldkampioenschap MX2.

Pootjes reed in 2019 zeer sterk en pakte zijn allereerste Grand Prix MX2 podium. Helaas gooide een langdurige blessure roet in het eten waardoor hij vroegtijdig moest stoppen in het ziekenhuis. in februari zal de crosser uit Ammerzoden op de Kawasaki stappen en aan zijn voorbereiding gaan beginnen. Wel zal hij pas van start gaan in het wereldkampioenschap en in de Dutch Masters of Motocross wanneer hij hier volledig klaar voor is!

Mathys Boisrame zal door zijn handblessure de voorjaarswedstrijden missen maar hoopt er tijdens de eerste Grand Prix in Engeland gewoon bij te zijn.