Davy Pootjes zet stap in de goede richting in int.wedstrijd Hawkstone Park

Davy Pootjes van het Hannamax KTM team heeft tijdens de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park een stap in de goede richting gezet. 

Pootjes wist in de manches vijftiende en dertiende te worden en blikt tevreden terug op zijn dag.

Ik ben eigenlijk wel blij met mijn rijden van vandaag. Ik heb weer gewoon twee manches van 30 minuten gereden! De harde armen waren beter dan in Deurne maar is gewoon iets waar we doorheen moeten. Het rijden en de snelheid zijn positief en ik voel me fysiek goed! Ook had ik twee keer een goede start en dat was ook lang geleden. Hierdoor was het even wennen om “voorop” te rijden! Nu door naar zondag, 5 maart Lierop.’’

Hawkstone Park International MX1 Daguitslag:

1. Glenn Coldenhoff NED, Yamaha
2. Romain Febvre, FRA, Kawasaki
3. Brent Van Donick, BEL, Honda
4. Jeffrey Herlings, NED, Red Bull KTM Factory Racing
5. Adam Sterry, GBR, KTM

13. Davy Pootjes, NL, KTM