Davy Pootjes succesvol geopereerd aan zijn sleutelbeen

Davy Pootjes is op maandag met succes geopereerd aan zijn driedubbele sleutelbeenbreuk, die hij afgelopen zaterdag opliep tijdens de kwalificatieheat van de Grand Prix in Letland. De operatie nam meer tijd in beslag dan op voorhand werd gedacht maar gelukkig zit het sleutelbeen nu weer goed aan elkaar!
Davy zal het drie weken rustig aan moeten doen en als alles er dan tijdens het bezoek aan zijn dokter goed uitziet, kan hij gelijk de motortraining hervatten.
De planning is om niet gelijk terug de wedstrijden in te gaan maar nu eerst een periode te gaan trainen totdat hij er 110% klaar voor is om terug de Grand Prix’s in te gaan. Op dit moment is er daarom nog niets van te zeggen bij welke wedstrijd hij zijn terugkeer in de competitie zal maken.

Related Post