Schouderblessure blijft Davy Pootjes parten spelen

Helaas hebben wij nog geen goed nieuws, zoals iedereen weet is Davy op de GP in Argentinië de eerste ronde aangetikt en gevallen en heeft daarbij zijn sleutelbeen/schouder geblesseerd.

Eerst werd er gedacht dat met 2 weken rust hij toch deel kon nemen aan de GP van Mexico , maar Dinsdag ervoor met trainen bleek hij nog te veel pijn te hebben en is besloten om niet te gaan en ook de ONK van Harfsen over te slaan. Gisteren is Davy weer gaan proberen maar na een paar ronden verging hij weer van de pijn en is nu besloten dat er iets gedaan moet worden. Morgen gaat Davy naar Papendal voor overleg en Vrijdagmorgen naar het ziekenhuis terug waar dan hopelijk beslist gaat worden wat er moet gebeuren om weer pijnvrij te kunnen rijden, het is in ieder geval bijna zeker dat het ook nog te maken heeft met de schouderblessure van vorig jaar, maar daar heeft hij niks aan.

Het is voor Davy uitermate frusterend om zo (weer ) langs de kant te staan , terwijl de snelheid er absoluut weer was , ook in het team begon hij goed te wennen en dan weer zoiets, dit is voor het team ook niet echt leuk maar het is zo, we hopen dat er Vrijdag iets concreets uit komt en zullen jullie dat gelijk laten weten .

Related Post