Davy Pootjes: Er is een kans voor deelname in Lommel

Davy Pootjes van het Red Bull KTM Factory team moest afgelopen zondag in de Grand Prix van Tsjechie de tweede manche laten schieten. Pootjes had tijdens de eerste manche veel last van een ontsteking in een pees van zijn pols.

Dit was ook de rede waarom hij in de tweede manche niet van start ging.

 

Vanochtend heeft hij een bezoek gebracht aan dokter Claes in het ziekenhuis in Herentals. Hierbij werd geconstateerd dat de ontsteking in een vroeg stadium zit en dat er een kans in zit dat Pootjes aankomend weekend tijdens de Grand Prix van Lommel toch kan rijden.

 

Er is vandaag een injectie in zijn pols gezet en later in de week zal bekeken worden of deze voldoende is geslonken om aankomend weekend aan de start te kunnen verschijnen!

Related Post