Davy Pootjes maakt seizoen af in het WK MX2

Na zijn goede optreden in de Grand Prix van Italië waar Davy Pootjes op het circuit van Maggiora vijf WK punten wist te scoren, is besloten om het seizoen af te maken in het wereldkampioenschap MX2.

wkmx2

In eerste instantie zou Davy uitkomen in het Europees Kampioenschap MX2 maar na verschillende tegenslagen in het begin van het seizoen, is het bijna niet meer mogelijk om de titel te pakken. Omdat Davy in Maggiora heeft laten zien dat hij goed thuis hoort in het WK MX2 heeft het team besloten dat hij de zeven resterende Europese GP wedstrijden zal rijden om zo alvast ervaring op te doen voor volgend jaar. Of Davy ook de resterende overzeese GP’s zal rijden, wordt nog bekeken.

Aankomend weekend tijdens de tiende wedstrijd in het Duitse Teutschenthal zal hij opnieuw uitkomen in het WK MX2.

Related Post