Dank en Hoop caravanstalling staat achter Davy Pootjes

Red Bull KTM Factory-rijder Davy Pootjes kan vanaf nu rekenen op de steun van Dank en Hoop Caravanstalling in Hazerswoude Rijndijk. Bij Dank en Hoop kunt u terecht voor een veilige en zekere stalling van uw caravan en vouwwagen. Ook kunnen zij de BOVAG onderhoudsbeurt en kleine reparaties voor u uitvoeren.

Dank_en_Hoop

Dank en Hoop heeft zeventien loodsen waarin ongeveer 1200 caravans en vouwwagens volledig afgesloten, droog en veilig kunnen overwinteren. Mede gezien de landelijke ligging van Dank en Hoop ervaren veel klanten het ophalen van de caravan letterlijk als het begin van hun vakantie.

Commentaar Davy Pootjes:’’Het is fijn om mensen zoals Dank en Hoop achter je te hebben. Ik heb het bedrijf midden dit jaar gezien en het is er allemaal goed en netjes voor elkaar. Ook zijn ze dit jaar een aantal keren naar mij komen kijken op wedstrijden en het klikt allemaal goed. Helaas raakte ik al vrij snel geblesseerd aan mijn schouder waardoor ik ze nog niet heb kunnen geven waarop we met ons allen gehoopt hadden maar het is fijn dat ze in mij geloven en ik zal er alles aan doen om het in mij gestelde vertrouwen terug te betalen in mooie resultaten op de motor’’.

Related Post